top of page

Om Sebbersund

Sebbersund har cirka 350 indbyggere. Sebbersund ligger i et naturskønt område tæt på Limfjorden, marker, skov og sågar et 31 meter højt bjerg - Sct. Nikolais Bjerget. Byen har aktive fritidsfiskere, og deres både ligger ved den lokale bådebro. Sebbersund byder på masser af muligheder for at nyde naturen langs Limfjorden. Man kan fiske, ro en tur i kajak eller på Stand Up Paddleboard, tage en tur på cykel eller til fods langs fjorden eller i det smukke landskab omkring byen. Sebbersund har mange aktive foreninger, og Kulturbrugsen og Sebbersund Borgerforening står for et væld af aktiviteter året rundt, der er med til at styrke fællesskabet blandt byens borgere. Til den nærmeste handelsby Nibe er der blot 6 km. Sebbersund ligger næsten midt mellem havnebyen Løgstør (22 km.) og Danmarks fjerdestørste by Aalborg (28 km.).

kultur.jpeg

En by i udvikling

Sebbersund har vist, at det er muligt at tiltrække nye borgere, selvom byen ligger små 30 kilometer vest for kommunens hovedstad Aalborg. Byens beliggenhed ved Limfjorden og omkranset af skøn natur gør i sig selv stedet attraktivt. Dertil kommer et aktivt foreningsliv. Både Kulturbrugsen og Sebbersund Borgerforening laver året rundt masser af aktiviteter, der er med til at knytte byens borgere sammen på tværs af alder, ligesom Kulturbrugsen kan tilbyde grej, der gør det muligt for borgerne at få fuldt udbytte af at bo tæt på vand. Byen er også lykkedes med at tiltrække selvstændige erhvervsdrivende.

Et sammenhold på tværs

Sebbersund er en by, hvor vi vægter sammenholdet på tværs meget højt. Voksne og børn går til forskellige aktiviteter i, andre lokalsamfund omkring Sebbersund. Sebbersund har også et spirende kulturliv, hvor lokale klubber og arrangementer trives.

Plaske1.jpg
bottom of page