top of page

Vores historie 

I 2014 blev det blandt en gruppe af Sebbersunds borgere besluttet, at man ville have et sted at mødes, og hvor kulturen kunne få plads. Således gik man i gang med at lede efter en egnet lokation, og den gamle brugs i byen blev valgt.

Med økonomisk hjælp fra en række fonde, og praktisk hjælp fra frivillige i byen lykkedes det at indrette den gamle brugs, så man i 2016 kunne slå dørene op for et kulturhus hvor en række arrangementer kan afholdes, både kulturarrangementer for alle interesserede, og arrangementer i privat regi.

Sidenhen er grejbanken kommet til. I grejbanken kan medlemmer af Kulturbrugsen låne grej, så de kan komme ud på Halkær Bredning i Sit-On-Top-kajakker eller Stand Up Paddleboards. Man kan også låne havkajakker.

Kulturbrugsens bestyrelses består af fem personer, som er på valg hvert andet år. De vælges af foreningens medlemmer på den årlige generalforsamling, som typisk ligger i februar. Foruden bestyrelsen er der i Kulturbrugsen en række frivillige kræfter, som gør det muligt at holde stedet flot og attraktivt, og som sørger for at planlægge arrangementer til fordel for hele byens borgere.

Mød bestyrrelsen

bottom of page