top of page

Opstart for sæson 2024

Vi åbner grejbanken når vandtemperaturen når 13. grader, det er typisk i Maj måned.

Den normale frigivelse til selv at komme på vandet, når man har fået instruktion, gælder kun Stand up paddle og sit on tops.

Hvis man gerne vil ud og ro havkajak også, så skal man have en særskilt time med Per Rolmar, hvor man bla. skal vise at man kan klare sig op igen, hvis man vælter.

Der holdes et informationsmøde Onsdag d 17/4-24 kl 19.00 i kulturbrugsens lille sal for alle der er interesserede i grejbanken og gerne vil høre mere, vil hjælpe eller har gode ideer.

Mange hilsner Per Rolmar & Claus Pedersen

Hvordan får jeg adgang til grejbanken

 

  1. Tegne medlemskab i Kulturbrugsen i Sebbersund ved at indbetale 150 kr på MobilePay 321115, som er et årligt medlemsgebyr.

  2. Tag kontakt til Grejbanken på mail,  grejbanken@sebbersund-kulturbrugs.dk vedrørende tilmelding til instruktion / regel gennemgang af grejbank og vandet.

  3. Når man har fået instruktion bestilles nøglebrik ved instruktøren (betale 500 kr i depositum for nøglebrik)

  4. Når man har modtaget nøglebrik er man klar til at kan tage på vandet indenfor de gældende regler og datoer som grejbanken er åben i.

  5. Man betaler 25 kr pr person som er med på vandet og den person som er instrueret og har nøglebrik, er også ansvarlig for at sikre procedurerne bliver fuldt og sikkerheden er i orden, pengene indbetales samlet på Mobile Pay til kulturbrugsen på nr 321115 inden man tager ud. (pengene går til vedligeholdelse af alt grejet)

  6. Vi forbeholder os ret til at der kan være dage hvor alt grejet er optaget pga arrangementer, det vil blive annonceret mindst 3 dage før på Kulturbrugsens facebook side.

IMG_2446.JPEG

Download the app now!

You can easily add your own content to this paragraph. Click on "Edit Text" or double click here to make it your own.

Get Updates

Get the latest app version, news & updates. Subscribe to our newsletter.

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
IMG_2358.JPEG
bottom of page